Italie | Santa Cristina

Chalet Zirm inclusief catering - 10-13 personen

Op SkiVakantieTips is alles over wintersportvakantie in Italie te vinden: waaronder Santa Cristina en specifiek Chalet Zirm inclusief catering - 10-13 personen (Chalet-Zirm-inclusief-catering---10-13-personen6904)

Chalet Zirm ligt op ca. 400 meter afstand van het gezellige centrum van Santa Cristina. De gondel Col Raiser ligt op zo'n 300 meter van het chalet en is ook per bus makkelijk bereikbaar. In de middag is het mogelijk om terug naar het chalet te skiën (bij voldoende sneeuw) en van de zon te genieten op het balkon. In Chalet Zirm is ook een skiberging aanwezig en je hebt Wi-Fi internetverbinding in de woonkamer. Het chalet is verdeeld over drie verdiepingen, waarvan de begane grond en tweede verdieping verhuurd worden. Deze verdiepingen zijn elk apart via een eigen toegang buitenom te bereiken. In het chalet zijn meerdere kleinere woonkamers te vinden, op die manier kun je ook genieten van je eigen privacy in het chalet. Doordat de woon- en eetkamer zich op de bovenste verdieping van het chalet bevinden is er een prachtig uitzicht over het dorp. Chalet Zirm wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd. Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken en kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft! De catering omvat: 7x Ontbijtbuffet o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg. 6x Diner (tussen 18:00 en 19:30) uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee. Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief. Midden in de week heeft de chaletboy of –girl een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen. Om een optimale service te kunnen verlenen, verblijft de chaletstaf zelf ook in het chalet. Zij beschikken over een eigen slaap- en badkamer, deze worden verder in de tekst niet omschreven.


sterren: 3
land: Italie
regio: Dolomieten
plaats: Santa Cristina
accomodatie: CHA

vanaf EUR: 6100.00

Meer bestemmingen in Santa Cristina

Vitalpina Hotel Dosses

Op SkiVakantieTips is alles over wintervakantie | lastminuts te vinden: waaronder sunweb en specifiek Vitalpina Hotel Dosses

Chalet Selva Panorama inclusief catering - 17-20 personen

Op SkiVakantieTips is alles over italie te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet Selva Panorama inclusief catering - 17-20 personen

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (Santa Cristina)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
skivakantietips, italie, santa, cristina, chalet, inclusief, catering, personen, chalet, inclusief, catering, personen6904, chalet, meter, afstand, gezellige, centrum, santa, cristina., gondel, raiser, meter, chalet, makkelijk, bereikbaar., middag, mogelijk, terug, chalet, voldoende, sneeuw, genieten, balkon., chalet, skiberging, aanwezig, internetverbinding, woonkamer., chalet, verdeeld, verdiepingen, waarvan, begane, grond, tweede, verdieping, verhuurd, worden., verdiepingen, apart, eigen,