Italie | Livigno

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Op SkiVakantieTips is alles over wintersportvakantie in Italie te vinden: waaronder Livigno en specifiek Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort (Hotel-Lac-Salin-Spa--Mountain-Resort148592)

Hotel Lac Salin Spa & Mountain resort heeft een perfecte ligging rustig aan de rand van het gezellige centrum van Livigno en toch op nog geen 300 meter van de lift. Dit trendy en luxe hotel heeft vele faciliteiten zoals een uitgebreide spa, een verwarmd binnenzwembad, een uitgebreide wijnkelder,   een lounge bar en een fantastisch restaurant. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van tv, comfortabele zithoek en een royale badkamer. Aan het einde van de dag hoef je niet te lopen met je skimateriaal je kunt namelijk helemaal tot aan het hotel terugskiën. In de uitgebreide Mandira Spa vind je een bio sauna, Turks stoombad, jacuzzi en een verwarmd binnenzwembad. Voor totale ontspanning zijn er ook nog verschillende soorten massages te boeken.


sterren: 4.5
land: Italie
regio: Livigno
plaats: LivignoEUR: 1049.00

Meer bestemmingen in Livigno

Hotel Intermonti

Op SkiVakantieTips is alles over wintervakantie | lastminuts te vinden: waaronder sunweb en specifiek Hotel Intermonti

 Sundio Group B.V.

Sinds 2000 is Sunweb Vakanties als direct-seller actief op de markt van wintersportvakanties naar Europese sneeuwbestemmingen. Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Enkele jaren geleden zijn de wintersportreizen van het gerenommeerde merk GoGo Tours ook ondergebracht bij Sunweb Vakanties en biedt Sunweb daarnaast ook autovakanties aan. Sunweb Vakanties heeft al meer dan 15 jaar ervaring in kwalitatieve (gezins)vakanties tegen scherpe prijzen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (Livigno)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
skivakantietips, italie, livigno, hotel, salin, mountain, resort, hotel, salin, mountain, resort148592, hotel, salin, mountain, resort, heeft, perfecte, ligging, rustig, gezellige, centrum, livigno, meter, lift., trendy, hotel, heeft, faciliteiten, zoals, uitgebreide, verwarmd, binnenzwembad, uitgebreide, wijnkelder, lounge, fantastisch, restaurant., kamers, modern, ingericht, voorzien, comfortabele, zithoek, royale, badkamer., einde, lopen, skimateriaal, namelijk, helemaal, hotel,