Italie | Folgarida

Park Hotel Folgarida

Op SkiVakantieTips is alles over wintersportvakantie in Italie te vinden: waaronder Folgarida en specifiek Park Hotel Folgarida (Park-Hotel-Folgarida148068)

Op een geweldige locatie, direct aan de piste in Folgarida ligt het moderne Park Hotel Folgarida. Dit luxe hotel beschikt over tal van faciliteiten voor een onvergetelijke wintersportvakantie. De ruime kamers zijn modern en zeer verzorgd ingericht en voorzien van tv en een nette badkamer. Direct naast het hotel vind je een mooie oefenweide met skilift voor kinderen en beginners. De gloednieuwe cabinelift van Folgarida is op de ski te bereiken via de blauwe piste die direct langs het hotel loopt. Ook in Park Hotel Folgarida kun je je na een dag op de piste goed vermaken er is een groot binnenzwembad om nog wat baantjes in te trekken. Zin in wat ontspanning? In het ruime wellness center vind je een sauna, hamam, jacuzzi, solarium en een fitnessruimte. Tegen betaling zijn er ook nog schoonheidsbehandelingen te boeken. De mini club en animatie zorgt ervoor dat de kinderen ook hun laatste energie kunnen opmaken, waarna ze uitgeteld in slaap zullen vallen.


sterren: 4
land: Italie
regio: Dolomieten
plaats: FolgaridaEUR: 549.00

 Sundio Group B.V.

Sinds 2000 is Sunweb Vakanties als direct-seller actief op de markt van wintersportvakanties naar Europese sneeuwbestemmingen. Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Enkele jaren geleden zijn de wintersportreizen van het gerenommeerde merk GoGo Tours ook ondergebracht bij Sunweb Vakanties en biedt Sunweb daarnaast ook autovakanties aan. Sunweb Vakanties heeft al meer dan 15 jaar ervaring in kwalitatieve (gezins)vakanties tegen scherpe prijzen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (Folgarida)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
skivakantietips, italie, folgarida, hotel, folgarida, hotel, folgarida148068, geweldige, locatie, direct, piste, folgarida, moderne, hotel, folgarida., hotel, beschikt, faciliteiten, onvergetelijke, wintersportvakantie., ruime, kamers, modern, verzorgd, ingericht, voorzien, nette, badkamer., direct, naast, hotel, mooie, oefenweide, skilift, kinderen, beginners., gloednieuwe, cabinelift, folgarida, bereiken, blauwe, piste, direct, langs, hotel, loopt., hotel, folgarida, piste, vermaken, groot,