Italie | Canazei

Chalet-appartement Cesa Galaldriel - 8 personen

Op SkiVakantieTips is alles over wintersportvakantie in Italie te vinden: waaronder Canazei en specifiek Chalet-appartement Cesa Galaldriel - 8 personen (Chalet-appartement-Cesa-Galaldriel---8-personen8999)

Cesa Galaldriel is een mooie accommodatie, gelegen in het gehuchtje Penia op ca. 3 km afstand van het grotere Canazei en ca. 2 km afstand van Alba. De eerste skilift kun je vinden in Alba die leidt naar het kleinere deelgebied Buffaure met ca. 20 pistekilometers. Wanneer je iets doorrijdt kom je in Canazei aan, hiervandaan kun je met de cabinelift richting de beroemde Sella Ronda ski-route. Via de Sella Ronda kun je per ski ook naar bijvoorbeeld Selva di Val Gardena (ook wel Wolkenstein genoemd), Corvara of Arabba en beschik je over ca. 500 km aaneengesloten pistes! Bij de liften is parkeergelegenheid voor auto's. Verder is er op 100 meter afstand van Cesa Galaldriel een skibushalte gelegen. De dichtstbijzijnde supermarkt is op 300 meter van de appartementen gelegen. Een restaurant kun je al vinden op ca. 100 meter van Cesa Galaldriel. Het chalet beschikt over drie appartementen, waarvan wij er twee verhuren. Beide appartementen beschikken over een wasmachine en een Wi-Fi internetverbinding. Bij de woning is beperkte parkeergelegenheid.


sterren: 3
land: Italie
regio: Dolomieten
plaats: Canazei
accomodatie: APP

vanaf EUR: 1715.00

Meer bestemmingen in Canazei

Schloss Hotel Dolomiti

Op SkiVakantieTips is alles over wintervakantie | lastminuts te vinden: waaronder sunweb en specifiek Schloss Hotel Dolomiti

Clubresidence Al Sole

Op SkiVakantieTips is alles over wintervakantie | lastminuts te vinden: waaronder sunweb en specifiek Clubresidence Al Sole

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (Canazei)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
skivakantietips, italie, canazei, chalet, appartement, galaldriel, personen, chalet, appartement, galaldriel, personen8999, galaldriel, mooie, accommodatie, gelegen, gehuchtje, penia, afstand, grotere, canazei, afstand, alba., eerste, skilift, vinden, leidt, kleinere, deelgebied, buffaure, pistekilometers., wanneer, doorrijdt, canazei, hiervandaan, cabinelift, richting, beroemde, sella, ronda, route., sella, ronda, bijvoorbeeld, selva, gardena, wolkenstein, genoemd, corvara, arabba, beschik, aaneengesloten,