Italie | Campitello di Fassa

Hotel Diamant

Op SkiVakantieTips is alles over wintersportvakantie in Italie te vinden: waaronder Campitello di Fassa en specifiek Hotel Diamant (Hotel-Diamant6191790)

Hotel Diamant ligt aan de rand van het centrum en op loopafstand van de skilift Col Rodella. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de imposante bergen om zich heen. De kamers zijn hebben net als de rest van het hotel een traditionele Tiroolse inrichting en een warme sfeer.  Wanneer je terugkomt van een mooie dag op de piste, staat er een heerlijk diner op je te wachten. Het hotel serveert een veelzijdig menu met nationale en internationale gerechten en wijnen uit de regio. Dat wordt smullen!


sterren: 4.5
land: Italie
regio: Dolomieten
plaats: Campitello di FassaEUR: 789.00

 Sundio Group B.V.

Sinds 2000 is Sunweb Vakanties als direct-seller actief op de markt van wintersportvakanties naar Europese sneeuwbestemmingen. Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Enkele jaren geleden zijn de wintersportreizen van het gerenommeerde merk GoGo Tours ook ondergebracht bij Sunweb Vakanties en biedt Sunweb daarnaast ook autovakanties aan. Sunweb Vakanties heeft al meer dan 15 jaar ervaring in kwalitatieve (gezins)vakanties tegen scherpe prijzen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (Campitello di Fassa)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
skivakantietips, italie, campitello, fassa, hotel, diamant, hotel, diamant6191790, hotel, diamant, centrum, loopafstand, skilift, rodella., hotel, heeft, prachtig, uitzicht, imposante, bergen, heen., kamers, hebben, hotel, traditionele, tiroolse, inrichting, warme, sfeer., wanneer, terugkomt, mooie, piste, staat, heerlijk, diner, wachten., hotel, serveert, veelzijdig, nationale, internationale, gerechten, wijnen, regio., wordt, smullen, skivakantietips, alles, wintersportvakantie, italie,